(ВІДЕО) Прикордонники викрили контрафактну продукцію на суму понад 4 млн грн

НАЗАД
21 грудня 2023 14:00

Правоохоронці провели більше 20 обшуків, за адресами накопичення та роздрібного продажу контрафактних тютюнових виробів в м. Києві.

В рамках кримінального провадження за ст. 204 КК України «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів», ст. 212 КК України Ухилення від сплати податків, зборів (обов'язкових платежів)» оперативні співробітники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» спільно з детективами БЕБ України виявили та вилучили понад 35 тис. шт. рідин для електронних сигарет, майже 1 000 шт. електронних сигарет без марок акцизного податку, набори для самозамішування рідини, випаровувачі, комплектуючі до POD-систем, чорнову бухгалтерію та інше.

Правоохоронці встановили, що даний товар був призначений для подальшої реалізації на території України. Наразі встановлюється повне коло осіб, причетних до цієї схеми.

Загальна сума вилученого склала понад 4 млн. гривень. Така незаконна діяльність призвела до несплати акцизного податку в особливо великих розмірах.

Процесуальне керівництво здійснюють прокурори Офісу Генерального прокурора.

Коментує прес-секретар ОКПП «Київ» Світлана Бурда.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси