(ВІДЕО) Прикордонники в тилу готуються до дій на передовій

НАЗАД
14 грудня 2022 13:35

Резерв Держприкордонслужби, який знаходиться поза районами ведення бойових дій, постійно вдосконалює свою майстерність.

Особлива увага у Держприкордонслужбі приділяється бойовій підготовці військовослужбовців, які під час воєнного стану призвані на службу по мобілізації. Ці бійці постійно тренуються. При цьому інструктори намагаються організувати навчання так, щоб воно було комплексним, максимально корисним та відповідало ситуації на передовій.

Наразі на одному з тренувальних майданчиків мобілізовані відпрацьовували різні тактичні прийоми у польових умовах та умовах міського бою. Вчилися діяти індивідуально та малими групами в обороні та наступі, використовуючи  різноманітні імітаційні та піротехнічні засоби.

Разом з тактикою бійці відпрацьовують елементи тактичної медицини за алгоритмом «MARCH», використовуючи для більшої ефективності, накладні рани, а згодом тренуються евакуювати пораненого, забезпечуючи маскування та вогневе прикриття.

При цьому усі інструктори мають досвід бойових дій під час російсько-української війни, тому охоче поділилися здобутими знаннями, аби нове поповнення за будь-яких умов могло максимально ефективно діяти в районах ведення бойових дій.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси