(ВІДЕО) Прикордонники спільно з поліцейськими протидіють розповсюдженню наркотичних речовин

НАЗАД
10 серпня 2021 09:21

У селах Новопетрівка та Дмитрівка, що у Бердянському районі, за двома адресами правоохоронці провели обшуки та виявили чималу кількість наркотичних засобів.

Заходи здійснювали прикордонники Бердянського загону спільно зі співробітниками Департаменту боротьби з наркозлочинністю ГУНП в Запорізькій області, за процесуального керівництва прокуратури Запорізької у рамках реалізації оперативної інформації прикордонників.

За результатами обшуків правоохоронці виявили 11 кущів коноплі з ознаками культивації та поливу, сухі кущі маку, сухі головки маку,  пристрої для вживання наркотичної речовини марихуани, 50 грамів марихуани та 1 запал до гранати УЗРГМ.

Вилучені засоби направили на експертизу. Запал до гранати УЗРГМ шляхом підриву знищили представники  вибухотехнічної служби.

До Бердянського ВП ГУ НП в Запорізькій області направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачена ч.1 ст. 263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси