(ВІДЕО) Прикордонники разом з рятувальниками зі складу ООС провели тактико-спеціальні навчання

НАЗАД
23 квiтня 2019 10:11

Навчання відбулися з метою відпрацювання взаємодії пожежно-рятувальних та прикордонних підрозділів при гасінні умовної пожежі на території військового містечка.

Нещодавно співробітники 12-го Державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Донецькій області спільно з військовослужбовцями Донецько-Луганського регіонального управління Державної прикордонної служби України, що виконують завдання в складі Об’єднаних сил, провели тактико-спеціальні навчання.

Навчання відбулися з метою відпрацювання взаємодії пожежно-рятувальних та прикордонних підрозділів при гасінні умовної пожежі на території військового містечка.

За тактичним задумом практичної частини навчань в одному з приміщень на першому поверсі сталася пожежа, в результаті чого утворилося сильне задимлення та створилася загроза розповсюдження диму по всій будівлі.

Співробітники прикордонної служби до прибуття вогнеборців провели евакуацію, і за допомогою первинних засобів пожежогасіння намагалися ліквідувати займання.

Одразу після надходження сигналу про пожежу до місця події виїхали чергові караули 12-го Державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Донецькій області. Вогнеборці миттєво приступили до виконання дій за призначенням: провели оперативне розгортання та розвідку осередку пожежі, приступили до гасіння умовної пожежі. Оперативний штаб пожежогасіння організував взаємодію всіх залучених підрозділів.

Завдяки вмілим та злагодженим діям рятувальників та прикордонників умовне загоряння було швидко ліквідовано. У ході чого співробітники ДСНС врятували 2-х умовних потерпілих. Одного з яких рятувальники евакуювали з першого поверху, а іншого - з третього поверху будівлі за допомогою автодрабини.

Проведені навчання дозволили вдосконалити злагодженість та оперативність усіх учасників, що допоможе діяти швидко та впевнено у випадку виникнення реальної надзвичайної ситуації.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси