(ВІДЕО) Прикордонники отримали декілька евакуаційних позашляховиків на базі легендарної 70-ки

НАЗАД
15 вересня 2023 09:22

Транспорт завжди необхідний на фронті, а коли йдеться про порятунок життя – й поготів.

Дуже важливою в цьому аспекті є швидкість евакуації пораненого бійця до стабілізаційного пункту, де професійні медики зможуть надати кваліфіковану допомогу.

Державна прикордонна служба України продовжує співпрацю з міжнародними та державними інституціями для залучення критично необхідної допомоги. Зокрема триває ефективна співпраця з нідерландськими партнерами.

Сьогодні прикордонне відомство отримало від партнерів чотири повнопривідні евакуаційні машини на базі Toyota Land Cruiser 70. Передала і доправила автомобілі в Україну нідерландська компанія «Hospitainer». Загалом, в рамках двосторонніх домовленостей, заплановано передачу охоронцям кордону 9 таких автомобілів.

Ці евакуаційні модулі підвищеної прохідності є повністю новими. Незабаром їх доправлять на фронт для порятунку життя охоронців кордону, які виконують бойові завдання у складі сил оборони України.

Дякуємо нашим нідерландським друзям і партнерам за надану технічну підтримку і навчання нашого персоналу. Безмежно вдячні усім міжнародним партнерам і благодійникам за підтримку українського народу в боротьбі з ворогом.

Разом переможемо!

Слава Україні!

Коментує начальник Львівського військово-медичного клінічного центру полковник м/с Литвин Богдан.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси