(ВІДЕО) Прикордонники Донецького загону зі складу Об'єднаних сил тренувалися відбивати атаки ворога

НАЗАД
28 жовтня 2019 11:35

Декілька навчальних точок, на кожній з яких - тактичні заняття з виконанням вправ навчальних стрільб з озброєння БТР, ЗУ23-2, ДШК на базі бронеавтомобілів.

Виконуючи наказ Командувача Об'єднаних сил про вдосконалення навичок методом постійних тренувань під час тижневих польових виїздів для повної готовності в разі загострення обстановки, проведено навчально-методичні збори з вузькопрофільними спеціалістами Донецького прикордонного загону.

У тренуваннях були задіяні всі підрозділи Донецького прикордонного загону зі складу Об'єднаних сил. Декілька навчальних точок, на кожній з яких - тактичні заняття з виконанням вправ навчальних стрільб з озброєння БТР, ЗУ23-2, ДШК на базі бронеавтомобілів. Окрема увага - тактичній медицині з залученням лікарів 61-го мобільного шпиталю.

Практичні зайняття максимально наближені до реальних бойових дій. Цьому сприяла місцевість, на якій проводили зайняття, - Азовське узбережжя, яке і готуються обороняти прикордонники в разі висадки ворожого десанту. Важкопрохідність ландшафту - окреме випробування для військових водіїв, яке вони традиційно подолали.

Чітка робота зенітного розрахунку, швидке виконання команд зі знищення цілей противника. Фінальна ланка занять - змагання екіпажів БТР на влучність та швидкість.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси