(ВІДЕО) Прикордонники Адміністрації Держприкордонслужби підвищували професійну майстерність

НАЗАД
16 травня 2019 15:45

Цього тижня на одному з полігонів під Києвом тривала комплексна перевірка професійної майстерності прикордонників Адміністрації Держприкордонслужби та підрозділів центрального підпорядкування.

Під час практичної частини заходу правоохоронці виконували вправи стрільб з пістолета та автомата, у тому числі із-за укриття та у русі, відпрацьовували дії прикордонного наряду під час нападу противника, прийоми з особистої безпеки, тактичної медицини, питання тактико-спеціальної підготовки. Варто зазначити, що цього разу військовослужбовці при виконанні комплексних вправ стрільб використовували сучасні пістолети Canik турецького виробництва, що поступили на озброєння відомства. Ці пістолети спеціально розроблені під патрон 9х19 Luger, що також використовуються в пістолеті-кулеметі МР-5, якими вже забезпечені прикордонні спецпризначенці.

«Проводилась підсумкова перевірка професійної придатності офіцерів АДПСУ та Київського гарнізону. Ми щорічно, два рази на рік, проводимо такі заходи і кожного разу визначаємо ступінь професійної готовності військовослужбовців до виконання завдань. Визначаємо це за 5 напрямками: особиста безпека та застосування сили, вогнева підготовка, тактична медицина, тактико-спеціальна підготовка а також застосування по окремій спеціальності, в залежності від фаху», - зазначив заступник директора департаменту – начальник управління професійної підготовки та організації освітньої діяльності АДПСУ полковник Олег Фігура.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси