(ВІДЕО) Прикордонник тіктокер Прометей бореться з окупантами на полі бою та на інформаційному полі

НАЗАД
05 жовтня 2022 15:17

Прикордонник Владислав Золотарьов боронить Україну, а ще встигає показувати і розказувати про будні українських військових для Тік-Ток спільноти.

І побратими і тіктокери знають Владислава під позивним Прометей, зокрема в онлайні його можна знайти за запитом ПрометейДПСУ.

Владислав виріс у родині військових, тому вирішив стати прикордонником. Прометей два роки служить у Луганському прикордонному загоні. Він один з багатьох прикордонників, які першими почали стримувати повномасштабне вторгнення росії в Україну.

Протистояння, коли українські воїни стримували вдесятеро більші сили ворога, в якого було 40 танків, півторамісячна оборона Кремінної разом із 128-ю бригадою, щільні безперервні обстріли, важкий вихід з оточення… І все це, навіть під щільним вогнем, він не переставав знімати. Владислав розповідає, що хотів показати військову службу, а ще підтримати українців своїм гумором та позитивом. За оцінкою Тік-Ток спільноти, контент виходить дуже якісний, адже ролики Прометея охоплювали авдиторію по 5-7 мільйонів користувачів та назбирували тисячі коментарів. Прикордонник зізнається, що читає кожен з них, багато з яких надихають його позитивом, але не обходиться і без російських хейтерів. І це теж не погано, вважає Владислав, адже означає, що його ролики дивляться і за парєбріком.

Коли Владислав вибув із зони бойових дій на ротацію в Закарпатську область, його історію записали журналісти телеканалу Суспільне Ужгород. Але поки сюжет готувався до етеру, кремлеботи запустили вал скарг на акаунт Прометея, через що Тік-Ток забанив його сторінку, сподіваємося не на завжди. Авдиторії, що поціновує руській мір, не сподобалося відео, де прикордонники танцюють на ворожій триколірній ганчірці. Бо нема чого розвішувати свої ганчірки на території нашої країни, то й топтати їх не будуть.

А тим часом Прометей створив резервний профіль і знову набирає фоловерів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси