(ВІДЕО) Прикордонні підрозділи Південного регіонального управління ДПСУ провели командно-штабне тренування

НАЗАД
10 серпня 2020 16:05

Днями, прикордонники Південного регіонального управління провели командно-штабне тренування з питань управління підрозділами під час локалізації кризової ситуації воєнного характеру.

У тренуваннях взяли участь прикордонники спецпідрозділів з числа бойових резервів Могилів-Подільського, Ізмаїльського, Бердянського та Херсонського прикордонних загонів.

Спільне тренування тривало протягом тижня під керівництвом штабу регіонального управління та максимально було наближене до реальних бойових умов.

Учасники виконали комплекс заходів щодо протидії умовним воєнним загрозам, провели бойові стрільби з групової та стрілецької зброї.

Злагодженими та скоординованими зусиллями учасники тренувань досягнули поставленої мети. Серед основних пріоритетів, є професійна та бойова підготовка особового складу і підрозділів, завдяки чому охоронці кордону ефективно захищають кордон України від будь-яких порушень.

Також під час тренування було уточнено взаємодію з підрозділами ЗСУ, які дислокуються на адміністративній межі з ТОТ АР Крим та центральній ділянці українсько-молдовського кордону.

Керівництво проаналізувало кожен етап тренувань, за результатами яких відзначено високий рівень взаємодії підрозділів у виконанні завдань за призначенням.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси