(ВІДЕО) Прикордонна авіація – повітряна варта державних рубежів

НАЗАД
11 вересня 2020 15:11

Недоторканість державного кордону України забезпечується комплексним застосуванням різнорідних сил та засобів.

Поряд з підрозділами, які охороняють державний кордон на суші, авіатори – прикордонники забезпечують його охорону з повітря.

Сьогодні охорону східних та північних рубежів нашої країни з повітря забезпечують пілоти Харківської окремої авіаційної ескадрильї.

Поряд з вже відомими і звичними вертольотами Мі – 8 авіаційний парк ескадрильї налічує сучасні літаки «Даймонд» різних модифікацій, вертольоти Мі-8 МСБ-В та Airbus Helikopter H–125, які були отримані на початку цього року.

Прикордонна авіація постійно використовується в охороні кордону. Лише цього року пілотами ескадрильї здійснено понад 120 вильотів. Проведено моніторинг 17,5 тис. кілометрів державного кордону та оглянуто з повітря майже 5 тис. квадратних кілометрів тилових ділянок. Наземним підрозділам охорони кордону надано більше 360 інформацій завдяки яким суттєво вдосконалювалася система охорони кордону та затримувалися порушники законодавства з прикордонних питань https://goo.su/254R.

Відточуючи льотну майстерність авіатори-прикордонники здійснили майже 800 навчально-тренувальних польотів.

Зважаючи на перспективу розширення авіапарку, запрошуємо пілотів, які хочуть та спроможні охороняти український кордон на сучасних та надійних зразках авіаційної техніки до наших лав. Контакти: https://cutt.ly/6fTEhb9

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси