(ВІДЕО) Під час звітно-виборчої конференції ветерани-прикордонники обговорили досягнення та плани

НАЗАД
06 грудня 2019 14:46

5 грудня 2019 року в Адміністрації Держприкордонслужби проведено ХІ звітно-виборчу конференцію громадської організації «Всеукраїнська організація ветеранів-прикордонників».

5 грудня 2019 року в Адміністрації Держприкордонслужби у режимі відеоконференції за участі  керівництва та посадових осіб структурних підрозділів Адміністрації, регіональних управлінь та органів охорони державного кордону Держприкордонслужби проведено ХІ звітно-виборчу конференцію громадської організації «Всеукраїнська організація ветеранів-прикордонників».

На початку конференції перед ветеранами-прикордонниками виступив Голова Державної прикордонної служби України полковник Сергій Дейнеко, який поінформував про головні досягнення відомства, окреслив завдання, які у сьогоднішніх умовах виконує Державна прикордонна служба України. Звертаючись до ветеранів він зазначив: «у цей непростий для держави час ми спільно долаємо всі труднощі, які випадають на долю відомства та упродовж багатьох років незмінно разом з  вами йдемо шляхом удосконалення і розвитку Державної прикордонної служби України. Щиро дякую вам за співпрацю і постійну відчутну підтримку. Ми високо цінуємо вашу діяльність та розраховуємо на вашу підтримку та мудрі поради…». Голова Служби побажав ветеранам міцного здоров’я, наснаги та невичерпної енергії, затишку родинам і миру.

В ході конференції ветерани-прикордонники вшанували світлу пам'ять померлих ветеранів і прикордонників, які загинули в ході проведення   АТО (ООС) та поклали квіти до пам’ятника «Захисникам кордонів Вітчизни усіх поколінь».

Голова громадської організації «Всеукраїнська організація ветеранів-прикордонників» генерал-лейтенант у відставці Анатолій Макаров виступив з доповіддю про роботу ветеранської організації за період з 2015 по 2019 роки. Заслухавши та обговоривши звіт, конференція основними напрямками діяльності на 2020-2021 роки вирішила вважати:

вжиття заходів щодо всебічного захисту законних прав, соціальних, економічних, вікових інтересів членів ветеранської організації прикордонників;

залучення до лав ветеранської організації прикордонників, що звільняються зі служби, у тому числі учасників операції Об’єднаних сил (АТО);

активізація участі громадської організації «Всеукраїнська організація ветеранів-прикордонників» у конкурсах на отримання грантової допомоги;

реалізація третього етапу Програми дій із національно-патріотичного виховання військовослужбовців та молоді.

Делегатами конференції обрано новий склад Комітету громадської організації «Всеукраїнська організація ветеранів-прикордонників» у кількості 25 його членів. Головою Комітету одноголосно обрано генерал-лейтенанта у відставці Анатолія Макарова.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси