(ВІДЕО) Петро Цигикал: «Оперативно-розшукові підрозділи Держприкордонслужби працюють ефективно»

НАЗАД
26 квiтня 2019 10:12

Розповідаючи про оперативно-розшукову діяльність прикордонного відомства Голова Держприкордонслужби відзначив широкомасштабність роботи цього напрямку.

«Ми викриваємо організаторів протиправної діяльності за місцем їх проживання. Це районні і обласні центри. Виявляємо склади із накопиченням товарів. Тобто сьогодні оперативно-розшукові підрозділи працюють не лише на самому кордоні, а і там, де формується сама протиправна діяльність. Крім того, викриваємо нелегальних мігрантів на підступах до державного кордону, де вони відсиджуються і яких вже ведуть організатори», - розповів Петро Цигикал.

При цьому він наголосив, що в основному оперативний блок працює безпосередньо по організаторам протиправної діяльності на державному кордоні.

«Ми виявляємо саме організаторів протиправної діяльності, аби упередити їх подальші незаконні оборудки», - сказав очільник прикордонного відомства.

«Якщо говорити про нашу оперативно-службову діяльність за межами країни, то, до прикладу, наприкінці минулого року та на початку поточного Держприкордонслужба викрила п’ять незаконних фабрик, що займалися незаконним виробництвом тютюнових виробів. Чотири – у Польщі, іншу – в Іспанії», - розповів Петро Цигикал.

Крім того, Голова прикордонного відомства України наголосив й на проведенні ефективної роботи з протидії переміщенню наркотичних засобів.

«За нашою інформацією в порту Роттердам було вилучено 150 кілограмів кокаїну. В цілому, я вважаю, сьогодні оперативно-розшукові підрозділи Держприкордонслужби працюють ефективно», - відмітив він.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси