(ВІДЕО) Перші позашляховики за проєктом міжнародної технічної допомоги від Уряду США вже надходять до Держприкордонслужби

НАЗАД
04 лютого 2022 17:54

Розпочалося постачання нових пікапів Mitsubishi L200 для українських прикордонників за програмою «Посилення спроможності Державної прикордонної служби України в сфері безпеки північного та східного кордону України»

Перша партія транспортних засобів прибула до Окремої комендатури охорони і забезпечення Держприкордонслужби у Києві. Делегація Відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні на чолі з Сарою ЛАНГЕНКАМП проінспектувала надходження допомоги прикордонникам. Ця допомога спрямована на підвищення ефективності службової діяльності підрозділів в ході виконання завдань з охорони північного та східного державного кордону України та для ефективної протидії загрозам національній безпеці України, які виникають сьогодні.

Зауважимо, що План спільних дій між Держприкордонслужбою та Посольством США в Україні 10 грудня минулого року підписали перший заступник Голови ДПСУ та начальниця відділу з міжнародних питань у сфері боротьби з незаконним обігом наркотиків та правоохоронних питань Посольства США в Україні.

Загальна сума допомоги за вказаним проєктом має сягнути 20 млн. доларів США. Окрім транспортних засобів високої прохідності українські прикордонники отримають також переносні тепловізори, пневмокаркасні намети, балістичні шоломи, модульні захисні балістичні бронежилети та багато іншого необхідного обладнання й устаткування.

Зі свого боку заступниця директора департаменту – начальниця управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Ілона МЕЛЬНИКОВА подякувала Відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні за оперативність у проведенні закупівель у рамках проєкту міжнародної технічної допомоги, спрямованого на забезпечення першочергових потреб підрозділів охорони кордону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси