(ВІДЕО) Переможців конкурсу на найкращий саморобний виріб етнонаціонального характеру

НАЗАД
01 червня 2024 13:13

У прикордонному виші провели нагородження дітей – учасників конкурсу на найкращий малюнок та конкурсу на найкращій саморобний виріб етнонаціонального характеру.

Заступник ректора Національної академії з персоналу полковник Павло Лисак подякував батькам за гідне виховання дітей та звернув увагу, що в академії значну увагу приділяють посиленню інституту сім’ї, батьківства та материнства. Залучення дітей до таких заходів надає можливість розвивати творчий потенціал, формувати шанобливе ставлення до старшого покоління, формувати національну свідомість і патріотизм, а також зберігати народні традиції у контексті відродження національної культури.

Юні талановиті митці створили чимало цікавих, яскравих та майстерних творів! На конкурсі були презентовані авторські вироби, більшість з яких зроблені в українському національному стилі — це мотанки, вишиванки, рушники, писанки, малюнки, картини, вироби з дерева, вироби декоративно-ужиткового мистецтва, гончарні вироби, вироби з глини.

Кожний малюнок та кожний виріб повний любові до рідної країни, надії про Перемогу над російським загарбником та мрій на світле майбутнє – майбутнє, в якому діти житимуть вільно та щасливо!

Переможцям конкурсу вручили подарунки та грамоти.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси