(ВІДЕО) Осінньо-зимовий режим експлуатації техніки – етап переходу

НАЗАД
01 жовтня 2020 16:20

Підтримання техніки та озброєння в постійній готовності до використання за призначенням – запорука надійної охорони державного кордону України.

Так щороку в Державній прикордонній службі України двічі на рік, навесні та восени, проводяться заходи щодо переведення техніки на весняно-літній та осінньо-зимовий режими експлуатації.

Осінь 2020 не стала винятком. З 19 вересня стартували практичні заходи з переведення техніки, озброєння, спеціальних та технічних засобів, автомобільних парків, складів і виробничих приміщень до експлуатації в осінньо-зимових умовах.

До практичних заходів посадові особи органів визначили перелік техніки, яка підлягає обслуговуванню та провели її дефектування;

Перед проведенням обслуговування машин особовий склад отримав відповідні інструктажі;

Прикордонники здійснили розрахунки та забезпечили проведення обслуговування відповідними запасними частинами та матеріалами.

Під час сезонного обслуговування особливу увагу звернули на бронетанкову техніку та озброєння.

По завершенні практичних заходів відбуваються техніко-стройові огляди з метою визначення якості та повноти виконання запланованих робіт.

Крім того, перевіряється рівень знань водіїв стосовно правил експлуатації техніки та Правил дорожнього руху.

Найголовнішою та обов’язковою вимогою, під час виконання сезонного обслуговування, є збереження життя та здоров’я персоналу і дотримання ними заходів безпеки.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси