(ВІДЕО) Одеса приймала великий футбол

НАЗАД
29 липня 2019 14:41

Минулими вихідними в Одесі вирували справжні футбольні баталії.

Звичайно ж головною футбольною подією був матч за Суперкубок України, у якому традиційно зійшлися давні суперники – донецький «Шахтар» та київське «Динамо».

Однак, неабияка увага футбольних вболівальників була прикута й іще до однієї гри. На стадіоні тренувальної бази футбольного клубу «Чорноморець» у товариському матчі зустрілися команди ветеранів федерації футболу міста Києва та прикордонників Південного регіонального управління Держприкордонслужби України.

До складу команди ветеранів федерації увійшли колишні гравці футбольних клубів «Металург», «Динамо» (Київ), «Чорноморець» збірної України та відомі національні арбітри. Свою команду вони назвали «Old Boys», що в їхній невимушеній інтерпретації перекладається як «Дорослі Хлопці».

Почесний гість матчу знаменитий футболіст Олександр Косирін привітав команди зі спортивною подією та зазначив, що головне – у будь якому віці не полишати заняття спортом, адже такі зустрічі не лише надихають, а й додають сил задля подальшого руху по життю.

Перед початком матчу до присутніх звернувся перший віце-президент федерації футболу міста Києва Віктор Старовойт: - «Ми дуже вдячні, що прикордонники вкотре підтримали традицію та взяли участь у товариському матчі. Впевнений, що як завжди на нас чекає гарний футбол».

Віктор Старовойтов не обмежився лише привітаннями, а й вручив прикордонникам нагороди від федерації.

Отже, після урочистостей команди привітали одне одну та розпочали гру, яка складалася з двох таймів. Можливо, далося взнаки, що прикордонники грали так би мовити на своєму полі, тому вони відразу ж на третій хвилині відкрили рахунок, «розмочивши» ворота суперника після неймовірної розпасовки. Але буквально за кілька хвилин «Old Boys» оговталися та зрівняли рахунок. Проте до кінця першого тайму м’яч побував у воротах ветеранів ще двічі і на перерву команди пішли з рахунком 3:1 на користь прикордонників.

Під час перерви капітани команд дали настанови гравцям і в результаті, вже на початку другого тайму прикордонники збільшили свою перевагу ще на один м’яч й рахунок став 4:1. Здавалося б, перемога стражам кордону уже забезпечена. Але згодом  стало очевидним, що «Дорослі Хлопці» не лише взяли до уваги стиль гри й стратегію суперників, а й повністю змінили власну тактику. Ну й, напевне, все ж таки, дався взнаки неабиякий досвід - до кінця матчу гості один за одним забили три голи. Отже з фінальним свистком арбітра рахунок був рівним 4:4.

Словом, цього дня на полі дійсно вирували футбольні баталії, спортивний азарт, але гра була по-справжньому професійною та товариською, адже під час матчу жоден з гравців не отримав травм та здобув неабиякі позитивні емоції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси