(ВІДЕО) Нове обличчя кордону – історії успіху

НАЗАД
12 грудня 2021 15:08

Лейтенант Максим Савіцький – один із учасників проєкту «Нове обличчя кордону»

Після навчання в Національній академії Державної прикордонної служби України Максим пройшов відбір за умовами проєкту «Нове обличчя кордону». Молодий офіцер здобув посаду в Окремому контрольно-пропускному пункті «Київ» і нині забезпечує надійний прикордонний контроль у столичних аеропортах.

Він щодня удосконалюється в професії, має прекрасні перспективи кар’єрного зростання, а ще чудовий колектив надійних колег, які завжди готові прийти на допомогу.

Якщо вам подобається вибір Максима і ви хочете у майбутньому стати його колегою – у вас залишилося тільки три дні.

Саме зараз триває черговий набір амбітних та вмотивованих людей, котрі бажають стати новим обличчям держави на кордоні.

Нагадаємо, що даний етап проєкту «Нове обличчя кордону» передбачає відбір кандидатів у підрозділи Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ», «Одеса-аеропорт» та «Львів».

Реєстрація анкет кандидатів триває до 15 грудня 2021 року. Вона здійснюється через Систему реєстрації анкет та тестування кандидатів https://anketa.dpsu.gov.ua/

Процедура відбору розпочинається з подачі електронної анкети, яка приймається та обробляється автоматизованою системою без будь-якого стороннього втручання.

Тож запрошуємо чоловіків та жінок, які бажають охороняти кордон України, долучитися до проєкту та стати професіоналом своєї справи.

Звертаємо увагу кандидатів – кількість вакантних посад для цивільних кандидатів обмежена (ОКПП «Київ» – 15 посад, «Одеса-аеропорт» – 4 посади, «Львів» – 10 посад).

Конкурсний відбір проводиться як серед діючих військовослужбовців Державної прикордонної служби України (крім строкової служби), так і серед цивільної молоді.

Також зазначимо, що дати проведення випробувань, у зв’язку із запровадженням Кабінетом Міністрів України карантинних заходів, можуть бути перенесені.

Більше інформації щодо проєкту «Нове обличчя кордону» за посиланням: https://newface.dpsu.gov.ua/

Якщо ви маєте додаткові запитання – звертайтеся до наших підрозділів комплектування https://dpsu.gov.ua/ua/kudi-zvertitisya/

Реалізація проєкту «Нове обличчя кордону» в Держприкодонслужбі відбувається за підтримки Посольства США та представництва Міжнародної організації з міграції в Україні (МОМ), експерти яких є постійними спостерігачами за підготовкою і перебігом конкурсу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси