(ВІДЕО) Не залишимо в біді найменших

НАЗАД
20 серпня 2022 11:46

Ми, українці, не лише палко любимо рідну землю, а й цінуємо та оберігаємо кожне життя, яке на ній народилося.

Прикордонники, які наразі обороняють нашу Батьківщину від російського агресора, разом з виконанням військового обов’язку завжди намагаються допомогти усім, хто постраждав внаслідок війни та бойових дій.

Нерідко у скруті опиняються і тварини. Рятуючись від небезпеки, люди інколи гублять їх, поспішаючи залишають напризволяще.

Трійку таких неборак знайшов на околиці села прикордонний наряд, який виконував бойові завдання на півночі України. Проходячи повз лісисту місцевість, військовослужбовці почули у кущах скавчання і рушили на звук. У кущах під каменем сиділи троє цуценят, які відчайдушно просили про допомогу. Звісно ж, прикордонники не могли залишити їх у біді та забрали малечу з собою.

Тепер сіра Соня, руда Емма і чорна Багіра живуть у прикордонному підрозділі. Цуценята потрохи зростають і навіть виконують базові команди. А ще малі «вояки» сміливо обгавкають усе, що їм здається чужим або підозрілим. Така «сигналізація» одного разу стовідсотково спрацює, впевнені прикордонники. Вони запевняють, що потурбуються про чотирилапих і у разі зміни дислокації обов’язково заберуть з собою або ж знайдуть їм домівки. Наразі ж це активна компанія і суцільний позитив для військовослужбовців підрозділу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси