(ВІДЕО) Не пам’ятаю імені лікаря, але пам’ятаю його очі

НАЗАД
24 липня 2024 14:28

27 липня в Україні в Україні буде відзначатись професійне свято працівників сфери охорони здоров’я – День медичних працівників.

Без них людські жертви під час десятирічної війни та на третьому році повномасштабного вторгнення росії в Україну були б набагато трагічнішими й масштабнішими, їх роботу ще довго будуть вивчати не одне покоління, про них пишуть і будуть писати, їх відзначають державними нагородами, але найголовнішою нагородою для них є врятовані життя людей.

До 2016 року медик Дмитро Троцько працював у Білопільській лікарні, що на Сумщині. А згодом став лікарем в одному з підрозділів ДПСУ, який охороняв кордон з росією.

Під час виконання бойових завдань у Луганській області 29-річний прикордонник-фельдшер з Білопілля врятував багато поранених, яких евакуйовував з поля бою. Після його рук не було жодного загиблого. Однак сам він під час мінометного обстрілу ледве не загинув, втративши ногу. Його врятували професійні лікарі.

Нині ветеран Державної прикордонної служби України штаб-сержант запасу Дмитро Троцько безмежно дякує лікарям не тільки за своє врятоване життя, а й за життя десятків тисяч побратимів.

Детальніше про професійну роботу лікарів дивіться у відео.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси