(ВІДЕО) Навчання піхотних снайперів у перервах між боями

НАЗАД
31 сiчня 2024 11:46

Під час вишколу наші бійці Луганського прикордонного загону працювали з українською снайперською гвинтівкою UAR-10 у міському середовищі та в полі.

Навчання проводили інструктори фронтової школи снайперів «Альфа-Браво» під керівництвом Віктора Еланського:

«Ми працюємо не з особовим складом, ми працюємо з особистістю. У нас індивідуальний підхід, ми виявляємо спроможності кожного з хлопців. Група вийшла непогана, є кілька ваших хлопців, талановитих снайперів і ми рекомендували їх переозброїти на більш важкі гвинтівки та приїхати до нас на підвищення кваліфікації.»

За словами представника бойової підготовки загону Андрія, зіграла на руку й погана погода під час занять, яка випробувала як зброю, так і бійців:

«Потужні морози, дощі – все, що можна ми все випробували. Ми зрозуміли, як працює техніка, як її обслуговувати, як маскуватися, як виходити на позиції. Вони стріляли і вдень і вночі – ефективність не змінюється. Це призводить до їх впевненості у собі, це дає віру в те, що вони будуть правильно та ефективно виконувати завдання.»

Під час курсу військовослужбовці засвоїли процеси внутрішньої, зовнішньої та ранової балістики, тактики, наведення артилерії, маскування, відходу від тепловізора, роботу вночі та роботу зі спеціальними мобільними додатками.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси