(ВІДЕО) Народжений для України

НАЗАД
07 вересня 2022 14:07

Прикордонник-строковик пише вірші, які спонукають задуматися та мотивують діяти на благо України.

Дмитро Морозюк родом з Дніпропетровщини. Його призвали на строкову службу ще до початку повномасштабного вторгнення рашистів в Україну. Юнак та його рідний брат потрапили у Державну прикордонну службу України і зараз охороняють кордони на ділянці одного з підрозділів Мукачівського прикордонного загону.

Після початку повномасштабної війни мати і наймолодший брат Дмитра евакуювалися за кордон. А дідусь та бабуся прикордонника проживають неподалік від Енергодара – міста, в якому рашистські окупанти своїми діями загрожують здійснити акт ядерного тероризму світового масштабу.

Дмитро намагається переконати дідуся з бабусею тимчасово переїхати на Закарпаття, яке закохало його своєю красою. Природа прикордоння, а також атмосфера доброзичливості та взаємопідтримки, яка панує у підрозділі, надихнули молодого прикордонника на творчість. Він пише патріотичні вірші - звернення до співвітчизників! Слова юнака торкаються душі та змушують замислитися про своє ставлення до Батьківщини! Свої вірші прикордонник емоційно декламує та викладає у соцмережах. Відео з його віршами охопили сотні тисяч користувачів та отримали численні вподобайки та схвальні коментарі. Сам Дмитро розповідає, що пише те, що сам відчуває. Він закликає українців не шукати кращого життя закордоном, а будувати краще життя у своїй країні. Молодий патріот усім серцем любить свою країну та своє майбутнє бачить лише в Україні. А після служби на кордоні Дмитро планує поєднати своє майбутнє з театральною діяльністю.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100033365071571

https://www.instagram.com/dmitry_morrrok/?igshid=NmNmNjAwNzg%3D

https://www.tiktok.com/@dmitry_morrrokk?_t=8VTiJKThaRp&_r=1

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси