(ВІДЕО) Наполегливе навчання, гаряче іспанське сонце та теплі дружні зустрічі

НАЗАД
11 липня 2023 11:09

Cаме у такій атмосфері продовжується навчання українських медиків-прикордонників у Сарагосі.

Персонал медичних підрозділів Держприкордонслужби продовжує навчання з використання мобільного шпиталю, який іспанська сторона передає прикордонному відомству України. Крім безпосередньо навчання, українські прикордонники постійно відчувають увагу і сприяння від представників Іспанії. Протягом тижня територію військової бази, де тренуються медики з України, відвідувала Міністерка оборони Іспанії Маргарита Роблес, генерали та старші офіцери. Також до прикордонників завітали благодійники Фонду «Монастиря Санта Клари», в тому числі директорка фонду сестра Люсія Карам Паділья, яка особисто активно переймається підтримкою України та вже неодноразово приїздила в нашу країну, супроводжуючи гуманітарні вантажі.

Також медики Держприкордонслужби відвідали поранених українських воїнів, які проходять лікування у військовому госпіталі м. Сарагоса. Обговорили з директором госпіталю бригадним генералом від медицини Хуаном Антоніно Лара Гаррідо перспективи лікування українських військових та питання подальшої співпраці.

Зазначимо, що військовий шпиталь м. Сарагоса спеціалізується на протезуванні, наданні допомоги при пошкоджені очей, щелепно-лицевих травмах, травмах хребта та спинного мозку.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси