(ВІДЕО) Напередодні другого туру виборів Президента України прикордонники посилили заходи безпеки в КПВВ

НАЗАД
18 квiтня 2019 16:00

Прикордонниками зі складу Об’єднаних сил щоденно забезпечується пропуск громадян через лінію розмежування в межах діючих гуманітарних дорожніх коридорів.

Напередодні другого туру виборів Президента України співробітники Держприкордонслужби підготувалися до можливого збільшення пасажиро-транспортного потоку через лінію розмежування. Зокрема, аби скоротити  час на проходження контрольних процедур, заплановано посилення служби додатковими прикордонними нарядами з перевірки паспортних документів та огляду транспортних засобів, в тому числі передбачено застосування мобільних комплексів прикордонного контролю з додатковими робочими місцями на базі мікроавтобусів в усіх КПВВ.  

Крім того, з метою ефективного реагування на можливі провокації проросійських бойовиків під час виборчого процесу посилено заходи безпеки в КПВВ шляхом застосуванням мобільних підрозділів та кінологічних оглядових груп зі спеціальними службовими собаками для унеможливлення переміщення через лінію розмежування зброї, вибухівки та засобів терору. Такі заходи посилення також застосовуються для недопущення осіб, які можуть брати участь у дестабілізаційних заходах на території України в період виборів.

Зазначимо, активна фаза посилення вже розпочалась. За рахунок маневру сил і спецзасобів, активізації використання технічних засобів та службових собак ущільнено присутність прикордонних нарядів в межах гуманітарних коридорів, уточнено взаємодію і з іншими правоохоронними органами та Збройними силами України, з якими прикордонники спільно діють  у складі операції Об’єднаних сил.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси