(ВІДЕО) Надійні та потужні Toyota Land Cruiser 70 допомагатимуть прикордонникам рятувати життя

НАЗАД
29 вересня 2023 16:40

Транспортні засоби передала нідерландська компанія.

Від швидкості евакуації залежить життя пораненого бійця, а також і самої команди, яка її проводить. І автомобілі у цьому процесі відіграють одну з ключових ролей.

Надані іноземними партнерами Toyota Land Cruiser 70 – потужні автомобілі, які спеціально пристосовані до екстреної медичної допомоги і мають необхідне оснащення для оперативної евакуації поранених.

Toyota Land Cruiser 70-ї серії це сімейство позашляховиків, що виготовляються компанією майже без змін з 1984 року. Вони відзначається надзвичайно високою надійністю та хорошою прохідністю, мають просту і надійну конструкцію. Такі авто широко використовують військові, рятувальники, медики у багатьох країнах світу.

«Від нідерландської компанії «Hospitainer» отримано 6 транспортних засобів підвищеної прохідності для мобільного шпиталю. Буквально два тижні тому було отримано перших чотири таких же автівок. Автомобілі обладнані усім необхідним та дають змогу евакуювати поранених безпосередньо з поля бою. Впевнений, що вони допоможуть в умовах бойових дій врятувати багато життів», - каже Сергій Ткаченко, заступник начальника Львівського військово-медичного клінічного центру.

Дякуємо друзям з Нідерландів за підтримку!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси