(ВІДЕО) Національна поліція connected people

НАЗАД
04 липня 2024 20:00

Прикордонник Сергій, згадує, як йому допомогли освідчитися побратими-поліцейські, з якими разом несли службу на блокпосту.

Військовослужбовець Чернігівського прикордонного загону Писаренко Сергій звернувся до колег з Нацполіції з проханням влаштувати сюрприз коханій з пропозицією «руки та серця» у день її народження.

За задумом, поліцейські запросили кохану Сергія Аню до службового автомобіля нібито для того, щоб вона «допомогла опізнати крадія». Дівчина в університеті очікувала на іспит і поява поліцейських стала для неї справжньою несподіванкою. Коли студентка підійшла до авта поліцейських, там її чекав не крадій, а обранець з букетом троянд і обручкою. Не стримуючи сліз, дівчина відповіла згодою на пропозицію коханого вийти за нього заміж.

Старший сержант Писаренко – кінолог, сапер-інструктор, займається гуманітарним розмінуванням – пошуком та виявленням вибухонебезпечних предметів. Його кохана Аня продовжує навчання в університеті. Тепер вони подружжя. Разом дбають про службового пса Тіано і мріють про діток. 

З нагоди Дня Національної поліції України Сергій, Аня та Тіано дякують поліцейським, за те, що вони разом.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси