(ВІДЕО) На Закарпатті прикордонники завадили 20 особам незаконно потрапити до країн ЄС. Серед порушників дві жінки та неповнолітній

НАЗАД
19 вересня 2023 16:30

Дві групи осіб, які намагалися незаконно потрапити на територію Угорщини та Румунії затримали на Закарпатті прикордонники Мукачівського загону у результаті реалізації інформації, наданої співробітниками оперативно-розшукових підрозділів.

Спершу п’ятьох порушників, у ході перевірки інформації від оперативників загону, виявили прикордонники відділу «Лужанка». В сусідню Угорщину поза пунктами пропуску намагалися потрапити чотири військовозобов’язані чоловіки та один неповнолітній юнак, жителі Закарпаття. Їх зупинили за 200 метрів до кордону.

Ще один «квінтет», завдяки завчасно наданій інформації, затримали військовослужбовці відділу «Дякове». Під час патрулювання прикордонний наряд виявив на околиці села Заболоття групу осіб, які прямували в бік кордону з Румунією. Помітивши військовослужбовців, вони спробували утекти. Двох жінок та чоловіка було затримано одразу, ще двох чоловіків, які намагалися сховатись у кукурудзяному полі, прикордонники виявили, залучивши до пошуків безпілотник з тепловізійною камерою.

Затримані жінки виявилися жительками Закарпаття, а чоловіки – жителями Львівської, Київської та Харківської областей.

Крім того, прикордонні наряди відділів «Ділове» та «Тячів» припинили 6 спроб порушення кордону на українсько-румунській ділянці та затримали 7 чоловіків з Харківщини, Дніпропетровщини та Івано-Франківщини.

На кордоні з Угорщиною прикордонні наряди відділів «Вилок», «Косино» та «Лужанка» зупинили трьох чоловіків, які приїхали з Хмельниччини, Львівщини та Луганщини.

На затриманих складено протоколи про адмінправопорушення, передбачене ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Наразі оперативники загону встановлюють коло осіб, причетних до організації незаконного переправлення чоловіків через кордон.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси