(ВІДЕО) На Закарпатті не допущено спробу втягування у протиправну діяльність співробітників Держприкордонслужби

НАЗАД
17 липня 2019 15:07

1000 доларів США за отримання службової інформації. Сьогодні в Ужгороді офіцери підрозділів Управління внутрішньої та власної безпеки «Захід» затримали хабародавця.

Співробітники внутрішньої та власної безпеки по Чопському прикордонному загону УВВБ «Захід» спільно зі слідчими Головного управління Нацполіції у Закарпатській області, під процесуальним керівництвом військової прокуратури Ужгородського гарнізону, а також за силової підтримки спецпідрозділу «ДОЗОР» припинили злочинну діяльність місцевого жителя.

Чоловік намагався підкупити начальника прикордонного підрозділу Чопського загону запропонувавши хабар у розмірі 1000 доларів США. У такий спосіб правопорушник очікував на сприяння в незаконному переміщенні тютюнових виробів через кордон з України до Словаччини. Зокрема хабародавець хотів отримати службову інформацію щодо розміщення прикордонних нарядів на ділянці підрозділу.

Наразі тривають слідчі дії.

Варто зазначити, що від початку 2019 року на Закарпатті співробітники підрозділів УВВБ «Захід» припинили чотири спроби втягнути охоронців кордону у протиправну діяльність. Загалом, за результатами слідчих дій вилучено хабарів на загальну суму майже 2,5 тис. доларів США та 10 тис. грн. Крім того,  вилучено понад 50 ящиків сигарет, підготовлених для переміщення через державний кордон.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси