(ВІДЕО) На Сумщині біля кордону з Росією прикордонники затримали автомобіль з вантажем електрообладнання

НАЗАД
01 грудня 2018 11:18

Підрозділи Державної прикордонної служби України в умовах введення режиму воєнного стану вживають посилених заходів, направлених на протидію протиправній діяльності на державному кордоні.

Сьогодні вночі прикордонники Сумського загону спільно зі співробітниками оперативно-розшукових підрозділів Держприкордонслужби запобігли незаконному переміщенню через кордон вантажу електрообладнання.

У ході реалізації завчасно отриманої співробітниками оперативно-розшукових підрозділів прикордонного відомства інформації про можливу протиправну діяльність, прикордонний наряд неподалік від держкордону, на околиці населеного пункту Мезенівка, що у Краснопільському районі, зупинив мікроавтобус «Renault Trafic» української реєстрації. Керував автомобілем наш співвітчизник.

В багажному відділенні транспортного засобу правоохоронці виявили коробки з вантажем різноманітного електрообладнання, можливо, подвійного призначення. Будь-які документи на виявлений товар, загальна вага якого склала біля однієї тонни, чоловік при собі не мав.

Наразі автомобіль разом з вантажем передано компетентним правоохоронним органам. Тривають слідчі дії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси