(ВІДЕО) На передовій Сергій Дейнеко відмітив стійкість прикордонників на напрямках, де зараз точаться найзапекліші бої

НАЗАД
20 березня 2023 10:47

Голова Державної прикордонної служби України побував на позиціях прикордонників, які виконують завдання на Лиманському та Бахмутському напрямках.

Також очільник відомства перебував у підрозділі на найгарячішому напрямку захисту нашої держави – місці-фортеці Бахмут.

Сергій Дейнеко особисто перевірив забезпеченість всіх підрозділів, обговорив з командирами варіанти нарощування спроможностей охоронців кордону у щоденній бойовій роботі та технічні засоби, які в умовах сьогоднішньої війни можуть дати українським захисникам перевагу над ворогом.

Наголошувалося, що прикордонники, як складова Сил оборони, постійно нарощують свою бойову майстерність та ефективність протидії ворогу, адже всі складові прикордонного відомства - бойова підготовка, зв’язок, забезпечення, логістика, спрямовують свої зусилля на досягнення єдиної мети.

Військовослужбовці відомства детально розповіли, як відбивають постійні атаки ворога та які засоби використовують під час ведення боїв. Окремо наголошувалося на взаємодії з підрозділами ЗСУ та Нацгвардії, завдяки якій максимально знищується ворожа техніка, боєкомплекти та піхота противника.

«На сьогодні прикордонники показують усім, наскільки прикордонники є вмотивованими, наскільки вони люблять свою державу, наскільки вони готові її обороняти», – наголосив Сергій Дейнеко, звертаючись до захисників.

Керівник ДПСУ подякував кожному воїну за мужність і бажання нищити ворога для того, щоб на нашій землі настав мир. Він також передав слова вдячності від Президента України та Міністра внутрішніх справ і вручив захисникам державні нагороди та відомчі відзнаки.

«Хочу подякувати вам за вашу мужність, за вашу незламність, за вашу справжність. Ще раз прошу – берегти себе, розумію, що це не просто, але багато залежить і від вас. Повертайтеся живими й неушкодженими», – додав Сергій Дейнеко.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси