(ВІДЕО) На околицях Бахмута прикордонники приносять смаколики коню, якого залишили господарі

НАЗАД
01 квiтня 2023 15:48

Прикордонники, захищаючи свою землю у кривавій боротьбі з ворогом, стали воїнами зі сталевим характером – незламними та сильними духом.

Разом з тим, наші захисники – люди з великим серцем, які завжди зберігають людяність та проявляють милосердя, рятуючи тварин, які опинилися на лінії вогню.

На околиці Бахмута прикордонники знайшли коня, якого залишили закритим у загоні власники. Як з’ясувалося згодом, господарі тварини евакуювались.

«Це дівчинка і звуть її Голубка, – каже прикордонник Олег, – ми час від часу навідуємося до неї та підгодовуємо її».

Під час обстрілів шляхетна Голубка отримала поранення від ворожих снарядів, але на щастя рани вже самотужки загоюються. Через постійні обстріли окупантів вивезти тварину поки не можливо. Нею також опікується місцевий житель, який живе неподалік.

«Дуже за неї хвилююся, бо люблю коней. Інколи здається, що вона вже звикла до вибухів поряд, які тут лунають цілодобово. І хоча в її очах біль, сум та страх, вона з радістю зустрічає хлопців. По можливості ми намагаємося приносити їй різні смаколики – яблука, печиво, хліб, – розповідає Олег, – ми точно знаємо за що воюємо і кого захищаємо, перемога – на нашому боці! Бо добро завжди перемагає зло, навіть якщо на це потрібен час».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси