(ВІДЕО) На Одещині затримали вантажний мікроавтобус з контрабандними сигаретами з Молдови на 1,5 млн грн

НАЗАД
16 липня 2021 11:39

Транспортний засіб з контрабандою зупинили на ділянці Подільського прикордонного загону на польовій дорозі, що примикає до траси Київ-Одеса.

За оперативною інформацію щодо протиправної діяльності правоохоронці спинили біля села Новосвітівка два вантажні мікроавтобуси «Мерседес».

Заходи проводили прикордонники Подільського загону спільно з представниками СБУ та співробітниками Одеської митниці ДМСУ за силової підтримки прикордонного спецпідрозділу.

Як з’ясувалося, один з транспортних засобів був завантажений сигаретами, які незаконно перемістили в Україну з Молдови на ділянці відділу «Велика Михайлівка». За кермом цього мікроавтобуса іноземної реєстрації перебував  громадяни України 1977 року народження. Загалом він перевозив 104 ящики, в яких було 52 тисячі пачок сигарет без марок акцизного податку.

Наразі тривають невідкладні слідчі дії. Цигарки вилучено та передано представникам Одеської митниці для прийняття правового рішення. Попередня сума оцінки вилученого складає 1,5 мільйона гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси