(ВІДЕО) На Одещині викрили наркодилерів з мільйонним обігом

НАЗАД
13 березня 2024 12:00

У ході проведення спецоперації правоохоронці викрили мережу розповсюдження наркотиків та психотропів на Одещині та по всій території України.

Нелегальний «бізнес» організували четверо одеситів, серед них двоє чоловіків та двоє жінок. Головним організатором наркоугруповання виявилась 29-річна жінка. Група спеціалізувались на розповсюдженні та збуті майже всього спектру наркотиків: «креку», канабісу, амфетаміну, та Alfa PVP. Для пошуку наркозалежних клієнтів підозрювані використовували телеграм канали та соціальні мережі, а розповсюджували наркотики через курʼєрів та поштові відправлення.

Щомісячний дохід зловмисників від заняття наркобізнесом, за цінами «чорного ринку» становив понад 2 млн 250 тисяч грн.

Документування незаконної діяльності злочинного угрупування правоохоронцями тривало впродовж декількох місяців.

Під час санкціонованих обшуків за місцями проживання підозрюваних, у поштових відділеннях та в особистому транспортному засобі правоохоронці вилучили понад 4 кілограми різних наркотиків, мобільні телефони, банківські картки, електронні ваги, подрібнювач, поліетиленові вакуумні пакети.

Наразі усіх чотирьох учасників злочинної схеми затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм повідомили про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України.

Заходи щодо викриття наркоугруповання проводили оперативники Одеського прикордонного загону спільно зі співробітниками управління боротьби з наркозлочинністю ГУНП в Одеській області та за процесуального керівництва Одеської обласної прокуратури.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси