(ВІДЕО) На Одещині прикордонники затримали збувача наркотичної солі

НАЗАД
22 квiтня 2023 09:59

24 – річний наркодилер хотів розширити свою клієнтську базу, зокрема, й серед військових.

Молодик вирішив організувати собі «бізнес» з розповсюдження небезпечних наркотиків Альфа-PVP, так званої «солі» на території Одеської області, розширивши свою клієнтуру і серед прикордонників. Однак, не вийшло, військовослужбовець одразу ж після пропозиції доповів керівництву.

В ході контролю за вчиненням злочину, правоохоронцям вдалося задокументувати та затримати фігуранта на гарячому під час реалізації наркотиків покупцю.

У помешканні зловмисника проведено санкціонований обшук, під час якого вилучили 1 кг наркотичної речовини сіро-зеленого кольору рослинного походження, пристрій для вживання, грошові кошти у розмірі 36 600 грн, засоби для подрібнення наркотиків, пакетики для фасування, електронні ваги та чорнові записи.

Фігуранта затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо повідомлення дилеру про підозру у незаконному збуті наркотиків (ч. 2 ст. 307 КК України). За торгівлю наркотиками чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Викрили протиправну діяльність наркоділка офіцери Головного відділу внутрішньої та власної безпеки «Південь» спільно зі співробітниками Управління стратегічних розслідувань в Одеській області Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіціі за процесуального керівництва Одеської обласної прокуратури.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси