(ВІДЕО) На Одещині правоохоронці затримали вантажівку зі спиртом та виявили місця з алкогольною продукцією, тарою та пакувальними матеріалами

НАЗАД
22 серпня 2018 12:35

Загальна сума оцінки вилученого спирту становить понад 220 тисяч гривень, вантажівку оцінено у 450 тисяч гривень.

Представники Державної прикордонної служби України у взаємодії з іншими правоохоронними органами продовжують протидіяти правопорушенням на державному кордоні та у контрольованих прикордонних районах. 

Так, нещодавно співробітники оперативно-розшукового підрозділу Південного регіонального управління Держприкордонслужби, Білгород-Дністровського загону, СБУ та Національної поліції, неподалік села Кучурган зупинили вантажний автомобіль «DAF», що прямував до Одеси та був завантажений 35 бочками об’ємом по 230 літрів кожна. П’ять з них були заповнені прозорою рідиною з характерним запахом спирту.

В подальшому під час обшуків приватних помешкань в Кучургані було вилучено ще шість бочок зі спиртом. Виявлений вантаж та вантажівка передані представникам Національної поліції. По цьому факту внесені відомості в ЄРДР за ч. 1 ст. 204 «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів». 

Крім того, учора, в рамках продовження відпрацювання відомостей, що внесені в ЄРДР, відповідно до ухвали суду, спільна міжвідомча група у складі представників оперативно-розшукового підрозділу Південного регіонального управління Держприкордонслужби, Білгород-Дністровського загону, УЗЕ в Одеські області, СБУ та Національної поліції, під процесуальним керівництвом Роздільнянської місцевої прокуратури, провела обшуки в помешканнях громадян села Кучурган, які, можливо, причетні до протиправної діяльності.

В результаті обшуків було виявлено та вилучено 600 літрів рідини з характерним запахом спирту, понад 160 пляшок готової фальсифікованої алкогольної продукції під відомими торговими марками. Також було виявлено майже 1000 пачок сигарет без акцизних марок молдовського та українського виробництва. Понад 2 тисячі штук порожніх пластикових ємностей, скляні пляшки для алкогольної продукції різних марок, тетрапаки, корки для пляшок, краники для тертрапаків у великих кількостях.

Загальна сума оцінки вилученого спирту становить понад 220 тисяч гривень, вантажівку оцінено у 450 тисяч гривень.

Наразі тривають заходи щодо встановлення усіх обставин справи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси