(ВІДЕО) На Одещині правоохоронці затримали вантаж сигарет на суму майже 650 тисяч гривень

НАЗАД
29 вересня 2018 10:43

Виявлений товар передано працівникам ДФС встановленим порядком.

Учора, в рамках проведення прикордонної операції «КОРДОН-2018» та заходів з протидії незаконному переміщенню через державний кордон підакцизних товарів, оперативними співробітниками Південного регіонального управління Держприкордонслужби отримано інформацію щодо спроби незаконного переміщення на територію України тютюнових виробів іноземного виробництва на ділянці відповідальності Подільського прикордонного загону, що на Одещині.

З метою недопущення переміщення  через державний кордон України підакцизних товарів на напрямки імовірного руху порушника було виставлено додаткові прикордонні наряди. Дільничним інспектором прикордонної служби виявлено рух транспортного засобу від кордону в тил території України.

В ході проведення спеціальних заходів з пошуку правопорушників спільною групою у складі оперативних співробітників Південного регіонального управління, представників Національної поліції, СБУ та за участю військовослужбовців Подільського загону зупинено автомобіль «Mitsubishi Pajero» болгарської реєстрації під керуванням громадянина Молдови.

Під час огляду транспортного засобу було виявлено вантаж сигарет білоруського виробництва у кількості 18,5 тисячі пачок без акцизних марок. Сума оцінки тютюнових виробів склала майже 650 тисяч гривень. Виявлений товар передано працівникам ДФС встановленим порядком.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси