(ВІДЕО) На Одещині правоохоронці затримали партію контрафактних сигарет на 2 мільйони гривень

НАЗАД
15 серпня 2023 15:00

Загалом вилучено 24 000 пачок цигарок різних торгових марок без спеціальних знаків акцизного податку на суму 2 мільйони гривень.

Завдяки завчасно отриманій інформації оперативникам Одеського прикордонного загону спільно з детективами Бюро економічної безпеки вдалося затримати у місті Одеса автомобіль «Mercedes Sprinter» з контрафактною продукцією.

Зупинений мікроавтобус був вщерть заповнений коробами з тютюновими виробами без марок акцизного податку та ще й з маркуванням «для продажу в магазинах безмитної торгівлі». Загалом в автівці прикордонники нарахували 24 000 пачок цигарок.

Правоохоронці встановили, що організатор «бізнесу» отримував товар через мережу поштових відправлень та мав намір реалізовувати їх на території Одеси. Натомість «ділок», замість очікуваного нелегального прибутку, втратив товар на 2 мільйони гривень та авто, вартістю 1 мільйон гривень.

Заходи по затриманню контрафактних цигарок проводили оперативники Одеського прикордонного загону спільно з детективами Територіального управління БЕБ в Одеській області та у взаємодії з представниками Національної поліції.

 

Коментує прес-секретар Одеського прикордонного загону Олександра Ковтун.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси