(ВІДЕО) На Одещині правоохоронці виявили групу осіб, які надавали «туристичні послуги» військовозобов’язаним

НАЗАД
01 серпня 2023 15:00

Оперативники Білгород-Дністровського загону спільно з представниками Національної поліції припинили діяльність групи осіб, причетної до незаконного переправлення за кордон чоловіків призовного віку по підробленим документам.

Як з’ясувалося, троє жителів Одещини, з метою реалізації протиправних намірів, створили так зване «туристичне агентство». Своїх «клієнтів» знаходили як через закритий телеграм-канал, так і через знайомих. Цінова політика такої «подорожі» закордон складала 3 500 доларів США.

В рамках кримінального провадження проведено санкціоновані обшуки за адресами проживання, в офісному приміщенні та транспортних засобах фігурантів. За результатами вилучено речові докази (документацію, офісне обладнання, телефони, банківські картки), а в доповнення ще й психотропні речовини, заборонені для вільного обігу – амфетамін та канабіс.

Наразі трьом учасникам злочинної групи повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.332 КК України та обрано запобіжні заходи у вигляді домашнього арешту. Крім того, ділкам доведеться відповідати й за зберігання наркотичних речовин.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси