(ВІДЕО) На Львівщині правоохоронці затримали ділка-контрабандиста

НАЗАД
15 лютого 2019 15:14

Співробітники внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби спільно із слідчими органами та військовою прокуратурою продовжують протидіяти спробам втягування прикордонників у протиправну діяльність на державному кордоні України.

Сьогодні на околиці м. Самбір Львівської області правоохоронці в результаті реалізації матеріалів кримінального провадження за ч. 3 ст. 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі» затримали 36-річного львів’янина, який за 6 тисяч гривень намагався підкупити прикордонника відділу «Смільниця» Мостиського загону, аби військовослужбовець посприяв у незаконному переміщенні сигарет через державний кордон України до Польщі.

Затримання в порядку ст. 208 КПК України здійснювала міжвідомча група в складі офіцерів відділу внутрішньої безпеки по Мостиському прикордонному загону Управління внутрішньої та власної безпеки «Захід» Держприкордонслужби, слідчого відділу ГУ Нацполіції України у Львівській області, під процесуальним керівництвом військової прокуратури Львівського гарнізону.

Наразі тривають невідкладні слідчі дії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси