(ВІДЕО) На Львівщині правоохоронці припинили протиправну діяльність з незаконної реалізації алкоголю та сигарет

НАЗАД
03 лютого 2023 12:45

Учора правоохоронці задокументували факт отримання фігурантом кримінального провадження підакцизних товарів у поштовому відділенні та провели обшук автомобіля.

Незаконну діяльність з транспортування та збуту підакцизних товарів викрили оперативні співробітники Львівського прикордонного загону спільно із працівниками Бюро економічної безпеки у Львівській області та співробітниками Управління кримінального аналізу поліції Львівщини за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури.

Під час перевірки виявили та вилучили  5 000 пачок тютюнових виробів з марками акцизного податку Республіки Молдова та 1 156 пачок без марок акцизного податку. Окрім того, серед вилученого – 20 пляшок готової алкогольної продукції з акцизними марками з ознаками підробки, 40 літрів рідини з характерним запахом спирту та інші предмети, які можуть свідчити про незаконну діяльність. Усю виявлену продукцію вилучено та передано на експертизу.

Наразі триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ст. 204 ККУ (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

Правоохоронці встановлюють осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушення, а також джерела постачання алкогольного та тютюнового контрафакту.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси