(ВІДЕО) На кордоні з рф Сергій Дейнеко наголосив на важливій місії, яка сьогодні лежить на прикордонниках

НАЗАД
30 сiчня 2023 14:41

Голова Державної прикордонної служби України побував на кордоні з росією у Харківській області, щоб на місці ознайомитися з обстановкою та виконанням завдань прикордонниками.

Сергій Дейнеко особисто перевірив умови розміщення і забезпечення особового складу, який боронить кордон з країною агресором.

На цьому напрямку прикордонники з побратимами Сил оборони України несуть службу в безпосередній близькості до ворожих військ. Керівники підрозділів відмічали, що противник з території рф постійно здійснює обстріли прикордоння України, запускає дрони для завдавання ударів та ведення розвідки, застосовує засоби радіоелектронної боротьби.

Водночас українські прикордонники контролюють і максимально укріплюють державний кордон та разом з побратимами активно протидіють ворожим безпілотним апаратам.

Під час перебування на лінії кордону з росією Сергій Дейнеко ознайомився з облаштуванням позиції підрозділів та як відбувається взаємодія прикордонників з усіма структурами, залученими до оборони України.

Голова Державної прикордонної служби України відзначив кращих військовослужбовців та вручив їм нагороди.

Спілкуючись з особовим складом очільник відомства висловив впевненість, що Україна переможе агресора і наголосив на важливій місії, яку покладено на прикордонників у цей нелегкий час.

«Нам відновлювати країну, нам відновлювати кордон так, щоб вторгнення рф більше ніколи в житті не могло повторитися», - наголосив Сергій Дейнеко.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси