(ВІДЕО) На Донеччині, поблизу лінії розмежування, прикордонники зі складу Об’єднаних сил виявили схованку з боєприпасами

НАЗАД
26 березня 2019 14:44

Підрозділи прикордонників, уповноважені на здійснення оперативно-розшукової діяльності в районі проведення операції Об’єднаних сил, продовжують фіксувати фактичні дані про правопорушення, що потенційно загрозливі для безпеки цивільного населення Донбасу.

На цей раз оперативниками здобуто важливу інформацію про влаштування невідомими особами сховку з боєприпасами на околиці одного з населених пунктів поблизу лінії зіткнення.

Так, співробітники відділу контррозвідувальної діяльності та забезпечення власної безпеки УВВБ «Донецько-Луганське» Держприкордонслужби України із залученням фахівців-вибухотехніків обласного ДСНС на Маріупольському напрямку, у безпосередній близькості до лінії розмежування, виявили в землі сховок із боєприпасами.

Після детальної перевірки спеціально облаштованого земляного сховку на можливе мінування, правоохоронці дістали зі сховку 7 гранат Ф-1, 3 гранати РГД-5, 1 гранату РГН, 1 постріл ВОГ-25, 557 штук патронів калібру 5,45 мм, 737 штук патронів калібру 7,62 мм.

На місце, де виявили небезпечні знахідки, було викликано представників Національної поліції для проведення слідчих дій. Підступи до сховку ізольовано та унеможливлено доступ до них сторонніх осіб.

Усі знайдені боєприпаси, що могли призначатися для здійснення терористичних актів диверсійно-розвідувальними групами російсько-окупаційних військ, вилучені представниками Нацполіції. Тривають невідкладні слідчі дії щодо з'ясування всіх обставин правопорушення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси