(ВІДЕО) На Буковині та Закарпатті зірвано три оборудки контрабандистів

НАЗАД
10 серпня 2020 10:40

Упродовж доби прикордонники Чернівецького та Мукачівського загонів завадили трьом зухвалим спробам перемістити до країн ЄС чималої кількості підакцизних товарів.

Для свої оборудок пачкарі обрали нічний та передденний часи, сподіваючись, що прикордонники втратять пильність. Таке припущення помилкове – охоронці кордону патрулюють держрубіж цілодобово.  

Два випадки протиправної діяльності припинили військовослужбовці відділів «Красноїльськ» та «Селятин» у ніч проти 9 серпня. Охоронці кордону застосовували зброю, аби зупинити порушників. Зрештою, контрабандисти здалися, й покинувши майже 14,5 тисяч пачок сигарет, вдалися до втечі. Наразі триває їх пошук, втім, з огляду на ринкову вартість виявлених тютюнових виробів, контрабандисти втратили близько 600 тисяч гривень.

Крім цього, сьогодні на світанку наряд відділення «Великий Бичків» виявив двох тютюнових «бізнесменів», що поспішали в бік Румунії зі своїм товаром. На законні вимоги зупинитися пачкарі не зреагували, тому прикордонники здійснили попереджувальні постріли. Така розмова на правопорушників подіяла. Вони покинули свої ноші – близько 2,6 тисяч пачок контрабандного курива, та втекли.  

В усіх випадках тютюнові вироби доставлено в прикордонні підрозділи для передачі компетентним органам.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси