(ВІДЕО) Морські прикордонники вдосконалюють навички вогневої підготовки

НАЗАД
22 лютого 2023 13:04

Моряки-прикордонники постійно удосконалюють свої навички поводження зі зброєю й завжди готові дати гідну відсіч ворогу, який прагне панувати на морських просторах та регулярно озвучує бажання захопити Одещину з моря.

Ті, хто нещодавно отримав штатну зброю й ті, хто вже давно її добре опанував - усі разом регулярно напрацьовують практикум стрільби, відшліфовуючи власні навички та моторику до автоматизму.

Захисники та захисниці тренуються вражати цілі на різних відстанях й з різних типів зброї. Варто зазначити, що морські прикордонниці, утверджуючи гендерний паритет, теж вправно та влучно стріляють, зокрема, й з ДШК.

«Напрацювання навичок стрільби – процес, який повинен тривати постійно. Потрібно знати характеристики зброї, як вона працює, як привести її до нормального бою, загалом -  «відчувати» зброю. І такі заняття підіймають бойовий дух, дають відчути запах пороху і ще більше згуртовують нас у протистоянні ворогу», - каже інструктор зі стрільб Павло.

Водночас увесь корабельно-катерний склад відточує навички стрільби по повітряних і надводних цілях, а також по умовних групах диверсантів. І в цьому аспекті вже задіяно як стрілецьке, так і артилерійське озброєння.

Стрільба на кораблі має свою специфіку, але моряки-прикордонники впевнено долають усі складнощі й добиваються влучання у ціль з першого пострілу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси