(ВІДЕО) Мобільні, класні та сучасні – молоді офіцери здобувають авторитет не вислугою, а вчинками

НАЗАД
19 липня 2023 10:59

На сьогодні бути офіцером у бойовому підрозділі – означає брати відповідальність й водночас приймати нестандартні рішення для оптимального виконання поставлених завдань.

Приклад молодого лейтенанта Богдана на псевдо «Шило» показує, що командирський авторитет і бойовий досвід доводиться здобувати, так би мовити, за прискореною програмою. Він з однокурсниками достроково випустилися з Національної академії Держприкордонслужби України імені Б. Хмельницького. Уже невдовзі «Шило» брав участь у боях, обороняв Харків та визволяв Харківську область від загарбників.

Коли дізнався про формування штурмової бригади «Сталевий кордон», Богдан вирішив поповнити її лави. Чотири місяці підготовки і молодий офіцер опинився в одній з найгарячіших точок російсько-української війни – у Бахмуті. У бойовій обстановці лейтенант діє рішуче та самовіддано, демонструючи професіоналізм та турботу про побратимів. А днями «Шило» під час виконання бойового завдання відмінно склав іспит ще й з тактичної медицини. Богдан надав допомогу та допоміг евакуюватися двом бійцям 57 бригади ЗСУ, один з яких отримав поранення в живіт, інший – в плече. «Ти не встигаєш про щось думати, просто береш і робиш те, чому тебе вчили», - скромно коментує Богдан свої дії.

Але за цією скромністю відчувається сила, завзятість та відданість своїй справі – справі захисту Батьківщини від окупантів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси