(ВІДЕО) Ми захищаємо не лише кордон, ми захищаємо право шанувати своє минуле і будувати своє майбутнє!

НАЗАД
14 жовтня 2022 13:34

До Дня захисників і захисниць України наші побратими і посестри з Морської охорони Державної прикордонної служби України записали у відеоролику що саме вони захищають.

Військовослужбовці Морської охорони разом з усіма українськими воїнами стоять на захисті нашої Держави і у єднанні з усією українською нацією щодня, щохвилини йдуть спільним шляхом – до нашої Перемоги!

З початком повномасштабного вторгнення російських окупантів, фактично безперервно знаходячись у морі на охороні морських рубежів та виконуючи бойові завдання, екіпажі кораблів та катерів Морської охорони Державної прикордонної служби України пройшли понад 125 тисяч морських миль, провели 6 пошуково-рятувальних операцій, оглянули понад 1160 українських та іноземних суден й, зокрема, спільно з побратимами з ВМС ЗСУ, виявили та знешкодили чималу кількість плавучих мін та вибухонебезпечних предметів, які несло морем до узбережжя, тим самим врятували багато людських життів.

У сьогоденні ми маємо зробити все можливе і неможливе задля того, аби перемогти ворога та забезпечити нашим нащадкам мирне майбутнє у незалежній, вільній та процвітаючій Україні! Разом до нашої Перемоги! Слава Україні та її Героям!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси