(ВІДЕО) Майстерність і вправність на суші та в морі

НАЗАД
31 жовтня 2023 15:07

Морські прикордонники постійно вдосконалюють свої навички бойової підготовки.

Тренування тривають як на суші, так і в морі, як вдень, так і вночі. Аби якнайкраще опанувати наявні види озброєння, моряки-прикордонники регулярно напрацьовують навички стрільби зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та корабельного озброєння.

На заняттях з вогневої підготовки військовослужбовці відшліфовують вміння миттєво та влучно застосовувати зброю, й разом з тим детально вивчають усі її примхи, аби вміти швидко усунути будь-які проблеми, що можуть виникнути під час стрільби.

Під час виходів у море для виконання бойових завдань, морські прикордонники постійно проводять стрільби по надводним та повітряним цілям, зокрема, і вночі. Відпрацьовують також стрільбу в русі та по рухомим цілям.

На кораблі дії кожного окремо мають бути відточені до дрібниць, адже від цього залежить злагодженість та професіоналізм усього екіпажу в цілому, тому такий практикум є вкрай важливим. Особливо у сьогоденні, коли ворог постійно намагається змінювати тактику своїх атак дронами-камікадзе та ракетами різного типу, атакуючи з моря і переважно вночі.

Напрацювання відповідних навичок, доведення їх до автоматизму, зокрема, вночі й у штормових умовах – те, що згодом переростає у практичний досвід збиття крилатих ракет та смертоносних «балалайок».

«У нинішніх умовах кожен військовослужбовець має постійно напрацьовувати практикум стрільби. Чим більше маєш настрілу, тим краще, адже лише регулярна практика дозволить відшліфувати власні навички та моторику до автоматизму. Не дарма кажуть, що треба відчувати зброю, вона має бути продовженням твоїх рук. Але разом з тим потрібно знати її досконало», - зазначає старший офіцер відділу бойової та професійної підготовки капітан 2 рангу Андрій Димов.

Щодня тренуємося, вдосконалюємося, пильнуємо та захищаємо.

Разом до Перемоги! Завжди напоготові!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси