(ВІДЕО) Ліцей ДПСУ запрошує на навчання. Встигніть подати документи!

НАЗАД
21 червня 2023 12:36

До вашої уваги відео-знайомство з Державним ліцеєм-інтернатом з посиленою військово-фізичною підготовкою Державної прикордонної служби України!

Державний ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою Державної прикордонної служби України до 22 липня приймає документи для зарахування на навчання до 8, 9 та 10 класів. Зарахування до Ліцею здійснюється на конкурсній основі за результатами вступних випробувань, з урахуванням результатів медичного огляду та психологічного обстеження.

Право на участь у конкурсі для зарахування до 8 класу Ліцею мають особи, яким у рік зарахування виповнюється 13 років та які закінчили у рік вступу 7 клас закладу загальної середньої освіти.

Право на участь у конкурсі для зарахування до 9 класу Ліцею мають особи, яким у рік зарахування виповнюється 14 років та які закінчили у рік вступу 8 клас закладу загальної середньої освіти.

Право на участь у конкурсі для зарахування до 10 класу Ліцею мають особи, яким у рік зарахування для здобуття профільної середньої освіти виповнюється 15 років та які у рік вступу здобули базову середню освіту.

Документи можна надати до приймальної комісії особисто, а також надсилати поштою за адресою: 29000 м. Хмельницький, вул. Озерна, 14 Державний ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою Державної прикордонної служби України; або надіслати на електронну скриньку ліцею – [email protected].

Більше інформації про ліцей дізнайтеся з відео.

Також нагадуємо, що при вступі до Національної академії Держприкордонслужби України для випускників військових ліцеїв діють особливі умови вступу. Детальніше на сайті НАДПСУ у розділі «Вступнику» https://nadpsu.edu.ua/vstygnit-podaty-dokumenty/

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси