(ВІДЕО) KSE Foundation передав Держприкордонслужбі 100 автомобілів за сприяння BGV Charity Fund

НАЗАД
06 червня 2024 17:43

Мобільність прикордонників на лінії зіткнення посилили 100 автомобілів Volkswagen T5 – автівки закупили й передали KSE Foundation у співпраці з BGV Charity Fund

Перша партія транспортних засобів з 50 автівок вже на лінії фронту з лютого цього року, ще 50 автомобілів передали Державній прикордонній службі України сьогодні, 06 червня.

Транспортні засоби успішно завершили цикл технічного обслуговування і незабаром будуть передислоковані до підрозділів прикордонної служби для виконання оперативних та логістичних завдань в підрозділах, які виконують бойові завдання на лінії фронту.

«Ми акумулювали необхідну кількість коштів на підтримку ДПСУ – завдяки нашим міжнародним партнерам і приватним благодійникам, ми поповнили парк транспортних засобів Державної прикордонної служби України. Усі автівки будуть залучені для виконання задач наших прикордонників із захисту кордону країни: від забезпечення необхідної мобільності до обладнання на їх базі пунктів спостереження, зв’язку тощо», – говорить директорка KSE Foundation Світлана Денисенко.

Підрозділи ДПСУ в складі Сил оборони України беруть безпосередню участь у бойових діях на лінії вогневого зіткнення та у звільненні окупованих територій нашої держави. Автомобілі необхідні для укомплектування прикордонних загонів бригадного типу, які вже сформовані та продовжують формуватися у відомстві.

«Щиро дякуємо благодійникам за таку необхідну допомогу. Ці автівки будуть відправлені в прикордонні підрозділи та допомагатимуть прикордонникам виконувати завдання і протидіяти агресору на Сході, Півночі та Півдні нашої країни», – зазначив заступник Голови Держприкордонслужби Сергій Сердюк.

Передані транспортні засоби відповідають запиту ДПСУ – автівки можна адаптувати для виконання різнорідних завдань, як бойових, так і спеціальних. База цих автомобілів дозволяє розмістити будь-яке обладнання, зокрема засоби зв’язку, безпілотної авіації, спостереження, а також здійснювати необхідну логістику.

«Із перших днів повномасштабної війни в Україні Фонд BGV допомагає прикордонникам. Ми зокрема закуповуємо і передаємо амуніцію, обладнання та комплектуючі до FPV-дронів. 100 автівок – найбільший запит, який ми отримали від ДПСУ. І наша команда у найкоротші строки знайшла потрібні авто за кордоном, закупила і доставила в Україну. Окрім того, кожна машина пройшла технічний апгрейд», – каже голова Благодійного фонду BGV Поліна Алдошина.

KSE Foundation щодня працює для підтримки людей і зміцнення обороноздатності України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси