(ВІДЕО) Команда гумористів побувала у прикордонників Львівського загону

НАЗАД
17 липня 2024 14:57

Коміки презентували свою гумористичну програму для військовослужбовців 7 прикордонного Карпатського загону та пацієнтів шпиталю Держприкордонслужби. Також артисти поспілкувались із захисниками.

Днями учасники відомої гумористичної команди «Западенці»  завітали до прикордонників у Львів. Також, серед військовослужбовців, присутніх на виступі, були й учасники бойових дій, прикордонники, які повернулися з російського полону та військові, які наразі проходять лікування та реабілітацію в одному з медичних клінічних центрів Львова.

Морально-психологічне розвантаження для військовослужбовців подарували учасники проєкту «6992 кілометри державного кордону».

За словами Юрія Тири, засновника благодійного туру артистів для оборонців країни: «Артисти не вперше підтримують ініціативу візиту та підтримки військових. Тур #6992кмДержавногоКордону існує п'ять років. Команда «Западенці» та інші зіркові гості, які регулярно відвідують прикордонників, з повагою і вдячністю використовують кожну можливість приїхати до захисників».

Гарний гумор коміків не залишив нікого байдужим. Прикордонники віддячили гостям бурхливими оплесками.

«Позитивний настрій для військовослужбовців є важливим. Такі візити та виступи - це прояв єднання в складний момент історії країни, коли люди відчувають відповідальність щодо військових. Це відображає силу та стійкість нації загалом», - зазначив начальник 7 прикордонного Карпатського загону полковник Олег Трофіменко.

Світлини на згадку зробили після завершення прикордонники з зірковими гостями, а начальник загону полковник Олег Трофіменко вручив сувенірні подарунки на прикордонну тематику.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси