(ВІДЕО) Коли ти на нулі, найбільше турбують мороз, миші і ..., ну ви в курсі

НАЗАД
21 лютого 2024 09:52

Ви чули, як тріщить мороз, коли ти в окопі, а за кілька метрів за туманом чи темрявою – ворог?

Прикордонник Юрій на псевдо «Холод» показав, як лід з тріском починає сковувати траву, дерева та болото під ногами, коли його позиції після відлиги і дощу б’є мороз.

Крім тріскучого морозу, акустичний фон постійно доповняють вибухи, що змушує пильно вдивлятися в бік ворога та сподіватися на свою зброю, побратимів та тепловізор.

Прикордонник також показав свій бліндаж, зігрітий буржуйкою з окопною свічкою. Він розповів, як не замерзнути на нулі та як вберегти речі і продукти від гризунів. Бо миші лізуть звідусіль і гризуть все, що їм трапиться, навіть каску «Холоду» обгризли. Добре, хоч набої не чіпають.

Опинившись взимку на нулі, «Холода» турбують мороз, миші і ...(рашисти), а найбільше рашисти: «Щоб вони вже …поверталися, звідки прийшли, а ми залишилися вдома святкувати Перемогу, – резюмує він.

До повномасштабного вторгнення рашистів Юрій працював зварювальником у ЄС – Латвії, Естонії, Німеччині, Румунії. Але з початком великої війни, повернувся в Україну. «Приїхав на Батьківщину захищати родину, народ України, прийшов до прикордонного загону, до якого приходив по мобілізації у 2014 році», – розповідає воїн.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси